FCSB a remizat alb, duminică, pe terenul Voluntariului, în etapa a XV-a a Ligii 1. După partidă, Edi Iordănescu a vorbit despre căderea fizică a jucătorilor săi, cât și despre un penalti neacordat în opinia sa.

Edi IordanescuFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

FCSB a obținut doar un punct din meciul disputat pe terenul echipei FC Voluntari, duminică seară, în etapa a XV-a a Ligii 1, scor 0-0.

“Am avut teama ca în repriza a doua să nu pierdem din energie, ceea ce s-a şi întâmplat. Prima repriză a fost mai bună. Repriza a doua a fost mai echilibrată. Mi-aş fi dorit să creăm mai multe ocazii, să avem un ritm mai susţinut, dar nu e uşor. N-am reuşit să avem prospeţimea necesară. Avem două săptămâni de pauză, încercăm să ne regenerăm, după care ne aşteaptă un program infernal.

A fost penalti clar (n.r. la o fază din prima repriză în care Budescu a căzut în careu). Se vede atacul din spate care a fost fault clar. Cu acel penalti gestionam altfel. Penalti de nediscutat. Un arbitru bun, dar din păcate nu ştiu dacă a fost foarte inspirată delegarea lui la acest meci”, a spus Iordănescu după primul meci din ultimele opt al echipei sale în Liga 1 fără victorie.

De cealaltă parte, Liviu Ciobotariu a declarat că FC Voluntari ar fi meritat mai mult la meciul cu FCSB. “Dacă mă raportez la ocaziile pe care ni le-am creat, şi au fost mai clare decât cele ale FCSB-ului, cred că meritam mai mult. Însă este un punct obţinut, muncit. A fost un meci foarte greu. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru efortul depus.

Am avut organizare foarte bună defensivă, ne-am creat şi ocazii. Am terminat turul de campionat în primele şase echipe, ceea ce este o performanţă. Cel mai mult mă bucură faptul că jucăm un fotbal bun şi suntem o echipă solidă, puternică, greu de învins”, a afirmat Ciobotariu, potrivit News.ro.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari se află pe locul 5 (25 puncte), în timp ce FCSB ocupă locul 2 (31 puncte). Lider este CFR Cluj, cu 39 de puncte.

Ultimul meci al etapei, Academica Clinceni - Rapid București, are loc luni de la ora 20:30.​