Revenit pe teren la finalul lunii septembrie după o absență de aproape 11 luni, Ansu Fati a suferit o nouă accidentare sâmbătă, în timpul partidei cu Celta Vigo (3-3), și va lipsi din nou din lotul Barcelonei.

Ansu FatiFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

​Fati (19 ani) a deschis scorul în minutul 5 şi apoi s-a accidentat în urma unui sprint, fiind schimbat cu Alejandro Balde, imediat după pauză. Potrivit marca.com, jucătorul a suferit o leziune la bicepsul femural stâng.

Fati tocmai începuse să joace regulat după o problemă suferită la meniscul stâng, în urmă cu un an. Această nouă accidentare îl privează pe tânărul jucător de revenirea la echipa naţională a Spaniei, care urmează să evolueze cu Grecia, la 11 noiembrie, în deplasare, şi cu Suedia, la Sevilla, în 14 noiembrie, în ultimele două etape a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Conducerea FC Barcelona speră ca Ansu Fati să fie apt de joc la importantul meci cu Benfica Lisabona, din 23 noiembrie, care va stabili a doua echipă calificată în optimile Ligii Campionilor din Grupa E a competiţiei.

Fati este singurul jucător care a suferit probleme fizice în meciul de sâmbătă. Eric García a fost nevoit să părăsească terenul din cauza unor dureri la nivelul muşchiului solear al piciorului drept. El a fost schimbat cu Araujo, tot la pauză. În repriza secundă, Nico a ieşit şi el din joc, tot din cauza disconfortului muscular, fiind înlocuit de Riqui Puig, în minutul 59.

Citește și: Ousmane Dembele, din nou accidentat - Revenise la Barcelona după patru luni de absență