Enes Sali, convocat de Mirel Rădoi la "naționala mare" pentru meciurile decisive din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022, s-a arătat șocat de decizia selecționerului. Fotbalistul are doar 15 ani și se află la prima selecție pentru seniorii României.

Enes SaliFoto: farulconstanta.com

Horațiu Moldovan, portarul Rapidului, cât și Enes Sali, jucătorul Farului Constanța, au fost pentru prima oară convocați la "naționala mare".

„Am primit un mesaj. Nu știam cum să mai reacționez, era ceva șocant pentru mine. După 10 minute am realizat și am fost foarte bucuros. Va fi un sentiment plăcut, e un vis pentru mine.

Domnul Hagi mi-a spus să dau cât mai mult din mine, să am încredere și să merg acolo cu capul sus.

Nu știu cum mă voi simți în vestiar, dar sper să mă acomodez repede și să mă înțeleg bine cu băieții. E alegerea 100%, joc pentru România”,a declarat Enes Sali la finalul partidei pierdute de Farul Constanța în fața lui FCSB, potrivit gsp.ro.

Dacă va debuta pentru naționala lui Mirel Rădoi, Sali nu va mai putea juca pentru o altă națională. El este actualmente eligibil pentru a evolua la naționala Canadei sau cea a Turciei. Fotbalistul este născut în Canada, iar părinții sunt de origine turcă.