PAOK Salonic, formație antrenată de Răzvan Lucescu, a pierdut joi, 1-2, contra lui Copenhaga, în grupa F a Conference League. În Europa League, Lazio Roma, cu Ștefan Radu rezervă, a remizat în deplasare cu Marseille, scor 2-2.

Razvan LucescuFoto: Karim JAAFAR / AFP / Profimedia

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Copenhaga, într-un meci din grupa F a Conference League.

Alexandru Mitriţă nu a fost apt pentru acest joc. Au marcat Zivkovic ‘8 pentru PAOK şi Ankersen ’34 şi Biel ’50 pentru danezi. În minutul 90+3, de la PAOK a fost eliminat Michailidis, conform News.ro.

În Europa League, Ludogoreţ Razgrad, cu Dorin Rotariu rezervă, a fost învinsă cu scorul de 4-2 de Braga, în deplasare, în grupa F. Au înscris Musrati ’25, Medeiros ’37, Galeno ’40 şi Gonzalez ’73 pentru învingători, respectiv Sotiriou ’33 şi Plastun ’79 pentru Ludogoreţ.

În grupa E, Lazio Roma, cu Ştefan Radu rezervă, a remizat în deplasare cu Marseille, scor 2-2. Au marcat Milik ’33 (penalti) şii Payet ’82 pentru gazde şi Anderson ‘45+7 şi Immobile ’49 pentru Lazio.​