Sergio Ramos a venit la PSG cu gânduri mari după despărțirea de Real Madrid. Singura problemă a grupării de pe Parc des Princes este aceea că internaționalul spaniol nu a jucat nici măcar un minut la noua echipă, dar salariul consistent i-a intrat în conturi.

Sergio Ramos, alturi de oficialii lui PSGFoto: J.E.E / Sipa Press / Profimedia

Ramos (35 de ani) a făcut parte, în vara acestui an, din campania impresionantă de transferuri a lui PSG, alături de Lionel Messi, Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma și Achraf Hakimi.

Toți au îmbrăcat tricoul parizienilor, mai puțin Sergio Ramos.

Fostul fundaș al Realului se află în continuare în proces de recuperare după o accidentare suferită la piciorul stâng.

Acest lucru era cunoscut la momentul transferului, însă oficialii lui PSG sperau ca Ramos să debuteze cât mai rapid la gruparea antrenată de Mauricio Pochettino.

Conform newsin24, Ramos a primit deja 4,29 milioane de euro din partea lui PSG (parte din salariu), dar nu a bifat nici măcar un minut la vicecampioana din Ligue 1.

De la momentul semnării contractului au trecut 116 zile, iar debutul lui Sergio Ramos la PSG este încă așteptat de fani și de conducere.

Apărătorul iberic a semnat cu PSG un contract valabil până în iunie 2023, iar salariul său anual se ridică la zece milioane de euro.