Flavius Stoican este deja istorie pentru FC U Craiova 1948, tehnicianul fiind îndepărtat după doar patru etape. Tehnicianul a plătit cu funcția pentru insubordonarea față de ordinele tactice transmise din pușcărie de Adrian Mititelu.

Foto:

Conform gsp.ro, Adrian Mititelu (aflat în prezent în detenție) s-ar fi supărat pe antrenor pentru că acesta nu i-a ascultat cerințele tactice la meciul cu Sepsi (pierdut) din Cupa României.

De asemenea, patronul ar fi fost nemulțumit și de jucătorii folosiți de antrenor la respectiva partidă.

"Despărțirile sunt ceva normal. Noi, oamenii și societatea le condimentăm cu dramatism. Am fost chemat să ajut, lucru pentru care îi mulțumesc domnului Mititelu.

Am venit și am muncit. Am vrut să construim din mers, dar deocamdată atât s-a putut. Eu atât am putut. Restul e istorie" - Flavius Stoican pentru sursa citată.

În vârstă de 44 de ani, Flavius Stoican a venit la FC U Craiova la începutul lunii octombrie, moment în care l-a înlocuit pe Adrian Mutu (dat afară din cauza rezultatelor modeste).

Cu el pe banca tehnică, gruparea din Bănie a bifat patru meciuri, trei în Liga 1 și unul în Cupa României). Stoican a reușit o victorie (2-0 cu Gaz Metan Mediaș), a pierdut în două rânduri (0-1 cu Sepsi în Cupa României și 0-1 cu UTA în Liga 1) și o remiză (0-0 cu Rapid în campionat).