Oficalii echipei Gaziantep FK au anunțat, marți, prelungirea contractului internaționalului român Alexandru Maxim. În vârstă de 31 de ani, mijlocașul va fi "legat" de formația turcă până în vara anului 2024.

Foto:

Înţelegerea lui Maxim cu gruparea din Super Lig expira vara viitoare. El a semnat un nou contract pe doi ani cu posibilitatea prelungirii cu un sezon.

"Maxim, care și-a făcut un nume datorită caracterului său și a ajutorului oferit echipei prin talentul său, va căuta succesul la echipa noastră până în 2024. La semnarea contractului au participat președintele Cevedet Akinal, Mehmet Ali Simsek, Mesun Akin și Emran Ozdagli. Îi dorim lui Alexandru Maxim mult succes sub culorile clubului nostru", a transmis Gaziantep, pe site-ul oficial.

Maxim evoluează la gruparea turcă din ianuarie 2020, mai întâi ca jucător împrumutat de la Mainz, apoi legitimat definitiv.

La Gaziantep, Maxim a jucat 61 de meciuri în toate competiţiile, a marcat 25 de goluri şi a oferit şase pase decisive, informează News.ro.

În carieră, el a mai evoluat la Espanyol B, Badalona, Pandurii Târgu Jiu şi VfB Stuttgart. Maxim are 47 de jocuri la echipa naţională şi şase goluri.