Tottenham a anunțat numele noului antrenor: Antonio Conte a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2023 cu gruparea din Premier League, iar salariul tehnicianului italian nu este deloc unul de neglijat.

Antonio Conte si tricoul lui TottenhamFoto: tottenhamhotspur.com

Astfel, conform Gazzetta Dello Sport antrenorul italian va primi aproximativ 18 milioane de euro pe an la gruparea londoneză.

De asemenea, Conte are următoarea promisiune din partea conducerii: buget de 150 de milioane de lire sterline pentru transferuri pe care să le facă în iarnă.

"Sunt foarte fericit că m-am întors să antrenez și mai ales că o fac în Premier League, la un club care are ambiția de a fi din nou în prim-plan. Tottenham are condiții extraordinare și unul dintre cele mai bune stadioane din lume. Abia aștept să încep munca" - Antonio Conte.

Antonio Conte a mai antrenat în Premier League, el aflându-se pe banca celor de la Chelsea în perioada 2016-2018. Alături de gruparea de pe Stamford Bridge, italianul a cucerit titlul și o Cupă a Angliei.

În sezonul trecut, Conte (52 de ani) a câștigat titlul din Serie A alături de Inter Milano.

Conte vine la Tottenham în locul lui Nuno Espirito Santo, cel care a fost demis după 0-3 cu Manchester United în campionat.

În acest moment, Tottenham se află pe locul nouă în Premier League, cu 15 puncte acumulate.