Mauricio Pochettino a primit vești proaste înaintea partidei cu RB Leipzig din Liga Campionilor. La meciul lui PSG de miercuri seară Lionel Messi va absenta.

Lionel MessiFoto: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Messi (34 ani) a jucat doar o repriză în partida câştigată de PSG pe teren propriu, vineri seara, în faţa formaţiei Lille OSC (2-1), în campionatul Franţei, fiind înlocuit la pauză, din precauţie, după ce acuzase anterior o jenă musculară şi o problemă la genunchi.

Antrenorul parizienilor, Mauricio Pochettino nu doreşte să-şi asume niciun risc în ceea ce-l priveşte pe sextuplul câştigător al Balonului de Aur, care a efectuat luni o nouă şedinţă individuală de pregătire, precizează Agerpres.

Messi nu trece printr-o perioadă bună la PSG. Argentinianulnu a reușit până acum vreun gol sau vreo pasă de gol în cele patru meciuri pe care le-a bifat deja în Ligue 1.

Conform presei franceze, este pentru prima dată începând din anul 2005 când Lionel Messi nu reușește să marcheze sau să paseze decisiv în campionat până în luna noiembrie a unui campionat.

PSG va dispune în atac, la meciul de la Leipzig, de francezul Kylian Mbappe, brazilianul Neymar şi argentinianul Angel Di Maria.

Citește și: