Deian Sorescu nu va face parte din lotul lui Dinamo în această săptămână, după ce a avut un conflict cu antrenorul Mircea Rednic. Anunțul a fost făcut de Iuliu Mureșan, administratorul special al grupării din Ștefan cel Mare.

HotNews.roFoto: Hotnews

Deian Sorescu a fost "lăsat să se odihnească"

"Deian este un jucător cu personalitate, îşi spune părerea. I-a spus ceva antrenorului, a comentat, dar apoi şi-a cerut scuze.

A avut o perioadă foarte bună, dar apoi, probabil dezamăgit că nu a fost transferat când a avut o ofertă, nu a mai fost atât de implicat. Am vrut să-l las să plece, dar a avut o discuţie cu firma de insolvenţă şi mi s-a spus că nu poate fi transferat pe suma aceea.

O săptămână a fost lăsat să se odihnească, nu a fost trimis la echipa a doua. Nica şi Neicuţescu au fost trimişi la echipa a doua. Filip are o leziune la gambă

Şanse ai la fiecare meci, fiecare meci are istoria lui. Din păcate noi am pierdut 10 meciuri din 14, este jenant, toţi suntem de vină, inclusiv jucătorii, este nevoie de o victorie să ne deblocâm mental"- Iuliu Mureşan, la Digisport.

Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo, a declarat duminică seară, după înfrângerea cu Sepsi, că Deian Sorescu ar trebui să fie "mai implicat" dacă își dorește să continue la formația din Ștefan cel Mare.

Sorescu trebuie să se gândescă foarte bine. Dacă nu te implici şi doar stai pe teren, tu ai de pierdut. A pierdut echipa naţională şi nu ştiu ce o să mai fie. Ar trebui să fie mai implicat! E doar un sfat, nu e un reproş. Dinamo nu stă în Deian Sorescu, o să mai vină jucători. Dacă nu stă cu gândul la Dinamo, o să plece în iarnă.

Suporterii să aibă încredere, răbdare, pentru că sunt aceiaşi jucători. Calitatea jocului a crescut. Trebuie să continuăm să muncim, să ne antrenăm. Nu este nimic pierdut", a spus Rednic la posturile care transmit Liga 1.