​Diagnosticat cu aritmie cardiacă după ce a acuzat dureri în zona pieptului și unele probleme respiratorii în timpul partidei dintre Barcelona și Alaves, Sergio Aguero nu va evolua pentru catalani în perioada următoare.

Sergio AgueroFoto: Irh/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC Barcelona a anunțat că atacantul argentinian va lipsi de pe teren cel puțin trei luni.

"Jucătorul echipei Barça, Kun Agüero, a fost supus unui proces de diagnosticare și terapie de către doctorul Josep Brugada. El este indisponibil pentru selecție și, în următoarele trei luni, va fi evaluată eficiența tratamentului pentru a determina procesul de recuperare", au anunțat catalanii.

Sergio Aguero, care s-a simțit rău în minutul 38 al partidei cu Alaves, a fost transportat direct la un spital din Barcelona, iar diagnosticul primit de jucător a fost, conform Sport.es, acela de aritmie cardiacă. Este vorba despre bătăi neregulate ale inimii.

Sud-americanul a mai trecut printr-un moment asemănător în urmă cu 12 ani, pe atunci când îmbrăca tricoul celor de la Atletico Madrid.

"Aguero este calm, desigur atât cât se poate, dar e îngrijorat de această situație, cu toate că a trecut printr-un episod similar în urmă cu 12 ani", au scris jurnaliștii de la Sport.es.