AC Milan traversează o perioadă bună, gruparea de pe San Siro având nouă victorii în primele zece etape din Serie A. Transferat în vara acestui an la gruparea din Lombardia, Olivier Giroud a dat din casă, atacantul francez precizând cine este de fapt șeful vestiarului la echipa de pe locul doi din Italia.

Olivier GiroudFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Joacă sau nu, Zlatan Ibrahimovic este șeful vestiarului la AC Milan

Mai mult accidentat în ultima perioadă, Zlatan Ibrahimovic rămâne un nume greu în vestiarul Milanului. De fapt, Giroud spune clar, cu subiect și predicat, că suedezul este șeful la gruparea pregătită de Stefano Pioli.

"Este o persoană care are un mod special de a comunica (n.r. Zlatan Ibrahimovic). Îl cunoaştem cu toţii, el este aşa. Ocupă mult loc în vestiar, are multă experienţă, este foarte respectat. Este un fel de şef la AC Milan.

A făcut lucruri grozave aici. El este liderul echipei. Este o plăcere să-l am alături. El este bancher, este natural. Credeţi sau nu (râde), este o persoană perfect normală, cu multă încredere în sine", a declarat Olivier Giroud pentru BeiNSport, citat de News.ro.

Venit la Milan în vara acestui an, Giroud a marcat de patru ori în 9 apariții în tricoul echipei de pe San Siro.

După zece etape disputate în Serie A, lider este Napoli (28 de puncte), iar pe locul doi (la egalitate de puncte, dar golaveraj inferior) se găsește AC Milan.

Urmează în ierarhie Inter (21 de puncte), AS Roma (19) și Atalanta (18).