PSG a avut nevoie de o revenire pe cinste pe finalul partidei pentru a putea întoarce rezultatul meciului cu Lille din Ligue 1. Parizienii s-au impus în cele din urmă cu 2-1, iar Lionel Messi a fost schimbat încă de la pauză.

Lionel MessiFoto: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lille a deschis scorul prin Jonathan David, în minutul 31, iar PSG a avut nevoie de un final de meci bun pentru a se impune.

Marquinhos '74 şi Di Maria '88 au marcat golurile unei victorii la limită pentru PSG. Duelul a făcut parte din runda cu numărul XII din Ligue 1.

Lionel Messi a fost schimbat la pauza întâlnirii. Mauricio Pochettino a spus că a fost vorba de o problemă musculară.

"Am vorbit cu medicul, e o măsură de precauție. N-a mai putut continua, însă nu e o mare problemă. Va fi disponibil la următorul meci", a precizat tehnicianul grupării de pe Parc des Princes.

Lionel Messi, cifre slabe în Ligue 1

Înlocuit la pauză, Messi nu are deloc cifre interesante în Ligue 1. Argentinianul nu a reușit până acum vreun gol sau vreo pasă de gol în cele patru meciuri pe care le-a bifat deja în campionat.

Conform presei franceze, este pentru prima dată începând din anul 2005 când Lionel Messi nu reușește să marcheze sau să paseze decisiv în campionat până în luna noiembrie a unui campionat.

Clasament:

1 PSG 31 puncte / 12 meciuri

2 Lens 21 / 11 meciuri

3 Nice 20 / 11 meciuri

4 Marseille 19 / 11 meciuri etc.

Rezumatul partidei PSG vs Lille