​Fostul fotbalist Joey Barton, în prezent antrenor al echipei Bristol Rovers, şi-a cerut iertate, joi, după ce a comparat prestațiile echipei sale cu Holocaustul.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Intri pe teren şi joci bine, dar apoi eşti suspendat sau te accidentezi. Intri pentru a juca, te descurci bine, dar apoi trăieşti un Holocaust, un coşmar, un dezastru absolut", a afirmat Barton despre prestaţiile din ultima perioadă ale echipei sale, după partida de săptămâna trecută (1-3 vs Newport), potrivit The Guardian.

Joi, el şi-a cerut scuze, spunând că a fost atenţionat şi de federaţia engleză, informează News.ro.

"Au existat unele comentarii după conferinţa de presă de săptămâna trecută în care clar nu am intenţionat să jignesc, însă unii oameni mi-au semnalat în mod just faptul că analogia folosită de mine nu a fost corectă.

Federaţia mi-a scris în această săptămână ca să îmi reamintească de limbaj şi comunicare şi ultimul lucru pe care îl vreau este să ofensez sau să supăr pe cineva. Dacă s-a simţit cineva ofensat de ce am spus, îmi cer scuze pentru asta şi mă gândesc că federaţia a procedat corect atrăgându-mi atenţia. Nu am avut nicio intenţie rea", a afirmat fostul sportiv, cunoscut pentru agresivitateasa pe teren.

Echipa lui Barton ocupă locul 18 în clasamentul League Two, cu doar o victorie în ultimele şase meciuri.