AC Milan merge ceas în Serie A (nouă victorii din zece etape), iar Ciprian Tărărușanu a avut o evoluție lăudată contra celor de la AC Torino (1-0). Portarul român a surprins cu o declarație după meci, acesta dându-le dreptate fanilor care nu au avut încredere în el.

Ciprian TatarusanuFoto: IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Astfel, Ciprian consideră normală lipsa de încredere a fanilor în forțele sale, ținând cont de faptul că acesta nu a mai apărat de foarte multă vreme poarta Milanului.

"În final, au pus presiune pe mine cu atâtea mingi înalte. Sunt fericit că am apărat bine, că nu am primit gol şi că am câştigat trei puncte.

A fost un meci greu împotriva celor de la Torino. Dar şi noi am fost tari. Mai cinici decât ei. Am marcat şi am suferit puţin. Dar am luptat şi am câştigat.

Trebuie să fim concentraţi pe durata unui meci. În astfel de partide, câştigă echipa cea mai hotărâtă şi mai concentrată.

Este normal când nu joci mult timp să apară îndoieli (n.r. apropo de lipsa de încredere a fanilor milanezi). Sper să joc mereu la acest nivel şi să ajut echipa să câştige. Când nu eşti pus la încercare, aştepţi.

Torino nu a avut ocazii în prima repriză, dar am fost concentrat până la final şi sunt fericit că nu am primit gol" - Ciprian Tătărușanu, la Milan TV, după meciul cu Torino, citat de News.ro.

Ciprian Tătărușanu a primit cuvinte de laudă din partea jurnaliștilor italieni, portarul fiind titular pentru a patra oară la AC Milan în acest sezon din Serie A. Trupa lui Stefano Pioli a trecut de Torino (1-0) și a urcat provizoriu pe primul loc al ierarhiei din Italia.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre AC Milan și Torino.