Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, că partida FC Voluntari vs FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu va mai avea loc, echipa bucureșteană urmând să fie eliminată din competiție "la masa verde".

Foto:

Decizia a venit ca urmare a problemelor medicale (accidentări plus multe cazuri pozitive la Covid-19) din lotul grupării bucureștene.

"Meciul, programat initiţial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce clubul oaspete a înştiinţat Departamentul de Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere “Principiile de Desfăşurare a Competiţiilor pentru sezonul 2021-2022”, aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgenţă în data de 27.07.2021.

Cazul urmează a fi judecat la Comisia de Disciplină", a anunțat FRF.

Regulamentul din Cupa României nu permite reprogramarea meciurilor, iar FCSB va pierde duelul la "masa verde", scor 3-0.

Mihai Stoica: Nu s-a putut schimba data din 27 în 28

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a scris, luni, pe Facebook, că echipa sa nu poate juca meciul din Cupa României cu FC Voluntari, din Cupa României. El a avut şi unele afirmaţii la adresa antrenorului Dan Petrescu, informează News.ro.

  • "În cursul săptămânii trecute am adus la cunoştinţa deţinătorilor drepturilor TV că prima zi în care ne putem încadra în normele regulamentare (13 jucători apţi, cu cel puţin un portar) ale Cupei României este joi, 28 octombrie. Probabil fără acordul adversarilor noştri sau al adversarilor adversarilor noştri din viitoarea partidă de campionat, nu s-a putut schimba data din 27 în 28. Prin urmare, meciul de miercuri nu va avea loc.
  • P.S. În locul celor de la CFR, aş fi acceptat să joc duminică cu Voluntari, după ce adversarii au jucat joi. Asta dacă i-a întrebat cineva dacă sunt de acord.
  • P.P.S. Pentru Mister Dan Petrescu, cel care are grija noastră şi care şi-ar fi amânat meciuri pe motiv de covid înainte să mănânce băiatul ăla liliacul: nu s-a amânat meciul nostru fiindcă avem accidentaţi. S-a amânat fiindcă am avut un focar (17 jucători + membri staff pozitivi) şi n-am avut 13 fotbalişti apţi aşa cum am avut cu Mioveni. În rest, succes în Ţările de Jos!", a scris Stoica pe Facebook.