AC Milan traversează o perioadă bună în Serie A, având victorii pe linie în ultimele cinci partide din campionat. După accidentarea recentă a lui Maignan, Ciprian Tătărușanu a devenit titularul echipei, iar tehnicianul Stefano Pioli susține că românul se află "în creștere".

Ciprian TatarusanuFoto: Spada / LaPresse / Profimedia

"Este în creştere. Este clar că pentru un portar e dificil să nu joace. Antonio Mirante este putin în urmă cu condiţia fizică, dar Tătăruşanu are încrederea noastră şi nu există nicio îndoială în legătură cu prezenta lui în poartă",a spus StefanoPioli, într-o conferinţă de presă, potrivit presei italiene.

După o lungă perioadă în care a fost doar rezervă, Tătăruşanu a devenit titular pentru că Maignan s-a accidentat şi va lipsi peste două luni.

AC Milan a transferat de curând un alt portar, Antonio Mirante, în vârstă de 38 de ani, fost la AS Roma şi liber de contract.

Deşi echipa italiană nu a avut probleme până acum cu Tătăruşanu în poartă în ultimele trei meciuri (două victorii în campionat şi o înfrângere, 0-1, în Liga Campionilor, cu Porto), fanii nu sunt mulţumiţi de prestaţia lui şi îl consideră nesigur pentru cele patru goluri primite până acum în Serie A, conform News.ro.