Una dintre cele mai importante decizii ale lui Mauricio Pochettino în acest sezon la PSG este să aleagă pe cine să trimită în poartă dintre doi goalkeeperi de mare valoare: Keylor Navas și Gianluigi Donnarumma. Se pare că italianul a pierdut prim-planul în fața costaricanului, lucru ce nu poate decât să îl neliniștească.

Gianluigi DonnarummaFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Keylor Navas a jucat în șase meciuri în Ligue 1 în acest sezon, cât și două meciuri în Liga Campionilor. În același timp, Donnarumma a fost titular în doar patru meciuri de campionat și unul de Liga Campionilor.

Prin urmare, este clar că Pochettino "îl joacă" mai mult pe costarican în defavoarea italianului.

În aceste condiții, Mino Raiola, agentul portarului italian, ar putea să-i caute echipă acestuia mai repede decât era așteptat, potrivit Marca care citează Calciomercato.com.

Deși a declarat acum o lună că "nu există un conflict între Gigio și Navas, iar Gigio va juca", este posibil ca înainte de finalul sezonului, Raiola să îi caute deja altă echipă portarului italian.

Este de la sine înțeles că se dorește ca Donnarumma să fie titular meci de meci la echipa la care activează, exact ca în zilele în care apăra poarta lui AC Milan.​