CFR Cluj a obținut doar un punct din primele trei meciuri disputate în grupele Conference League, dar Dan Petrescu a afirmat că este mulțumit de atitudinea jucătorilor săi. Chiar dacă AZ Alkmaar s-a impus cu 1-0 după un meci în care a avut ocaziile mai importante, antrenorul campioanei României consideră că echipa sa merita să obțină victoria.

Dan PetrescuFoto: ESPA Photo Agency/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Sunt dezamăgit de rezultat, atât. Restul nu. Cred că meritam victoria, nici măcar egal. Repriza a doua a fost toată a noastră. Atitudinea a fost bună, a fost altceva faţă de ultimul meci. Un egal era cel puţin ce meritam.

Cred că aţi văzut ce echipă bună au. Din păcate am luat gol mult prea uşor. Acum e foarte greu să mai emitem pretenţii la calificare. Dacă făceam şi noi egal era încă deschisă (n.r. lupta).

Golul m-a supărat, pentru că n-avea voie să dea singur cu capul în careu. În repriza a doua cred că am avut un penalti, cred că a fost un henţ clar pe care nu l-am primit. Băieţii sigur sunt supăraţi acum, dar trebuie să ridice capul pentru că urmează un meci greu cu Sepsi şi trebuie să aibă aceeaşi atitudine", a spus Petrescu la Pro X.

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa AZ Alkmaar, într-un meci din etapa a treia a grupei D a Conference League.

Golul a fost marcat de Karlsson, în minutul 18.

Tot joi, Jablonec și Randers au terminat la egalitate, scor 2-2 (Cvancara '35, '53 / Odey '36, '90).

Clasament Grupa D:

1. AZ Alkmaar (4-2 golaveraj) 7 puncte

2. Jablonec (3-3) 4

3. Randers (5-5) 3

4. CFR Cluj (1-3) 1.

Etapa a patra programează, la 4 noiembrie, de la ora 19:45, partidele AZ Alkmaar – CFR Cluj şi Randers – Jablonec.