Chiar dacă Dinamo Kiev a pierdut pe terenul Barcelonei în Liga Campionlor (0-1), Mircea Lucescu a fost lăudat la finalul partidei disputate pe Camp Nou.​

Mircea LucescuFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dinamo Kiev nu a reușit să dea marea lovitură pe Camp Nou în fața unei echipe a Barcelonei care este departe de ceea ce reprezenta anii trecuți în Champions League.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Gerard Pique în minutul 36.

Mircea Lucescu și înfrângerea contra Barcelonei: Ce l-a mulțumit pe antrenorul român

În ciuda înfrângerii, brazilianul Vitinho l-a lăudat pe antrenorul român, susținând că nu ar fi crezut niciodată că tehnicianul are 76 de ani.

"Puteam ajunge la Bordeaux, dar aveau probleme cu fair-play-ul financiar. Nu regret că am ajuns la Dinamo.

Prietenii mei brazilieni mi-au spus că e bine aici. Şi mulţi m-au sfătuit să aleg Dinamo pentru că Mircea Lucescu lucrează aici.

Nu mi-a venit să cred când mi s-a spus că are 76 de ani! Este plin de energie, sare, aleargă face el însuşi exerciţii.

Eu evoluez pe partea stângă a atacului, dar joc unde îmi spune. Pot şi în centru, şi în flancul drept", a declarat Vitinho (22 de ani), potrivit sport.ua.

Vitinho a fost transferat în vară de la Athletico Paranaense pentru şase milioane de euro şi a semnat un contract pe cinci ani cu campioana Ucrainei.

Până în prezent, jucătorul ucrainean a evolua în şase meciuri pentru Dinamo Kiev, patru în campionat, unul în Liga Campionilor şi unul în Supercupa Ucrainei, conform News.ro.

Chiar dacă în Liga Campionilor ocupă ultimul loc cu doar un punct din trei meciuri, în Ucraina Dinamo Kiev este lider cu un avans de trei puncte față de Șahtior. ​