Lionel Messi a strălucit în tricoul lui PSG, marți, în meciul câștigat de parizieni (3-2) în fața lui Leipzig. Înainte de partidă, starul argentinian și Ronaldinho au oferit un moment emoționant pe Parc des Princes.

HotNews.roFoto: Hotnews

La capătul unui meci spectaculos la Paris, PSG s-a impus în fața lui Leipzig cu ajutorul unei duble realizate de Lionel Messi ('67, 74 penalti) și golului marcat de Mbappe ('9, el ratând în prelungirile partidei și un penalti).

Înaintea partidei de pe Parc des Princes, Lionel Messi s-a îmbrățișat pe teren câteva secunde bune cu fostul său coleg de la Barca, marele Ronaldinho Gaucho.

Brazilianul purta un fular cu PSG, echipă la care a jucat înainte să se alăture Barcelonei. Ronaldinho a fost oaspete de onoare al clubului parizian la meciul de marți din Liga Campionilor.

"Un oaspete de onoare, un artist, un geniu al fotbalului. Legenda noastră, Ronaldinho, va fi pe Parc des Princes la meciul împotriva lui Leipzig de marți", scrisese PSG pe Twitter înainte de confruntarea cu clubul german.

PSG vs RB Leipzig 3-2

Au marcat: Mbappe ('9), Messi ('67, 74 penalti) / Silva ('28), Mukiele ('57)

În minutul 90+4, Mbappe a ratat un penalti.

Clasament:

1. PSG (6-3 golaveraj) 7 puncte

2. Manchester City (11-6) 6

3. Club Brugge (4-7) 4

4. Leipzig (6-11) 0.

Momentul în care Lionel Messi și Ronaldinho se îmbrățișează:

sursa: Nugo Basilaaia