Gerard Pique pune paie pe foc înainte de primul El Clasico al sezonului de pe 24 octombrie. Jucătorul Barcelonei susține că una dintre vedetele lui Real Madrid trebuia să ajungă pe Camp Nou.

Gerard PiqueFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gerard Pique este cunoscut ca unul dintre jucătorii Barcelonei care își înțeapă marii rivali de la Real Madrid cu fiecare ocazie.

Înainte de El Clasico, niciuna dintre echipe nu traversează o perioadă strălucită.

Într-o discuție pe Twich cu un cunoscut creator de conținut pe Youtube din Spania, Pique a vorbit despre mai multe subiecte, printre care și Vinicius Jr., jucătorul actual la Real, dar care ar fi trebuit să îmbrace culorile blaugrana.

"Am vorbit personal cu el (n.r. Vinicius Jr.) la telefon. Unchiul său a recunoscut că s-a înțeles cu Barcelona. Dar Realul a intervenit în ultimul moment și i-a oferit dublu. Așa au stat lucrurile. Să mă contrazică dacă nu a fost așa. M-a sunat să mă întrebe cum ar fi adaptarea sa la Barcelona",a spus Pique, citat de sport.es.

Jucătorul Barcei a mai adăugat că nu vrea să creeze niciun fel de tensiune înainte de Clasico.

Înainte de marele meci de duminică, Real este pe locul doi în LaLiga (17 puncte și un meci mai puțin disputat), în timp ce Barcelona se află pe șapte (15 puncte și un meci mai puțin).

Madrilenii au meci marți de la ora 22:00 contra lui Șahtior în grupele Ligii Campionilor, iar Barcelona joacă miercuri cu Dinamo Kiev (19:45).