Leicester City a obținut o victorie spectaculoasă în fața echipei Manchester United, scor 4-2, în etapa a opta din Premier League. "Vulpile" au pus astfel capăt seriei de 29 de deplasări fără înfrângere a trupei lui Ole Gunnar Solskjaer.

HotNews.roFoto: Hotnews

Greenwood a deschis scorul pentru oaspeți cu un șut puternic de la marginea careului ('19), dar Tielemans a egalat cu o execuție elegantă, la vinclu ('31).

În minutul 78, mingea a ajuns la Soyuncu după ce a fost respinsă de De Gea și fundașul turc a îndeplinit o simplă formalitate.

Manchester United a revenit după ce Lindelof l-a lansat pe Rashford cu o pasă superbă din propria jumătate de teren ('82), dar gazdele au trecut din nou în avantaj grație reușitei lui Vardy ('83). Scorul final a fost stabilit în prelungiri: Daka a marcat din apropierea porții ('90+1).

Manchester United a făcut o deplasare cu avionul de doar zece minute pentru această partidă. Distanţa dintre cele două orașe este de 119 kilometri, iar oaspeții şi-au justificat decizia de a lua avionul prin faptul că existau informaţii că ar fi blocaj în trafic pe autostradă.

Rezumatul partidei dintre Leicester și Manchester United:

*sursă video: Eurosport

  • Alte rezultate înregistrate în Premier League:

Manchester City vs Burnley 2-0

Au marcat: Silva ’12, De Bruyne ‘70

Norwich vs Brighton 0-0

Aston Villa vs Wolverhampton 2-3

Au marcat: Ings ’48, McGinn ’68 / Saiss ’80, Coady ’85, Neves ‘90+5

Southampton vs Leeds 1-0

A marcat: Broja ‘53

  • Se mai joacă în această etapă:

Brentford vs Chelsea

Everton vs West Ham

Newcastle vs Tottenham

Arsenal vs Crystal Palace.