FSCB-ul se întâlnește cu o situație critică înaintea partidei cu CS Mioveni: formația are șapte jucători depistați cu Covid-19, plus încă doi jucători plasați în izolare din motive de precauție. Mai mult de atât, Edi Iordănescu, recent testat pozitiv, va lipsi de pe banca tehnică, alături de principalii săi colaboratori.

Foto:

În ziua meciului, FCSB a aflat că are în lot încă doi jucători cu Covid-19: Valentin Crețu și Valentin Gheorghe.

În săptămâna dinaintea partidei de sâmbătă seară, încă cinci jucători au manifestat simtome și, în urma testării, au fost depistați cu Covid-19: Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea.

În plus, Adrian Șut și Constantin Budescu au acuzat simptome specifice bolii și au fost plasați, din motive de precauție, în izolare, deși primele teste efectuate au avut rezultate negative.

Mai mult de atât, și banca tehnică a FCSB-ului a căzut pradă virusului: Edi Iordănescu, alături de principalii săi colaboratori, inclusiv Mihai Pintili, cel care nu mai luase loc pe banca tehnică la ultimele meciuri, au fost testați pozitiv, anunță Digisport.

FCSB va întâlni CS Mioveni, sâmbătă, la Buzău, de la ora 20:30.

Cum va arăta banca tehnică a FCSB-ului

Drept urmare, pozițiile de pe banca tehnică a FCSB-ului vor fi ocupate de Eugen Nae, Thomas Neubert (singurul membru al staff-ului care nu a fost depistat cu Covid-19) și Mihai Stoica.

Eugen Nae, antrenor cu portarii în staff-ul lui Cosmin Olăroiu, a fost angajat de FCSB pentru această perioadă în care staff-ul se confruntă cu Covid-19, pentru că deține licența PRO.

Cum poate arăta FCSB-ul în meciul cu CS Mioveni

Vlad - Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Perianu, Tănase - I. Stoica, Keșeru, Dumiter

După 11 etape disputate din actualul sezon al Ligii 1 la fotbal, FCSB se află pe locul 3, cu 21 de puncte (la egalitate cu FC Voluntari).

Pe primele două poziții se află CFR Cluj (lider, cu 30 puncte) și FC Botoșani (locul al doilea, cu 22 de puncte câștigate).