Formația Paris Saint-Germain a învins, vineri, pe teren propriu, formația Angers, scor 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Victoria îi distanțează pe parizieni la 9 puncte în fruntea clasamentului, în urma primelor zece etape din Ligue 1.

Kylian MbappeFoto: Dave Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Angelo Fulgini (’36) a deschis tabela de scor în favoarea celor de la Angers, astfel că PSG-ul a intrat la pauză cu un deficit în fața oaspeților.

PSG a reușit să obțină victoria în cea de-a doua repriză, cu ajutorul golurilor înscrise de Pereira (’69) și Mbappe (’87).

Kylian Mbappe a fost jucătorul-cheie pentru acest meci, furnizând un assist pentru Danilo Pereira și apoi transformând penalty-ul acordat pentru un henț în careu.

De altfel, francezul a fost singurul star titular al formației, Lionel Messi și Neymar fiind menajați de către Mauricio Pochettino, în urma convocărilor la echipele naționale.

PSG este pe primul loc, cu 27 de puncte după 10 etape, adunând 9 victorii și o singură înfrângere. Adversara acestora, Angers, ocupă locul 4 în clasament, cu 16 puncte adunate.

Următorul meci al formației de pe Parc des Princes va avea loc marți, în UEFA Champions League, acasă, împotriva celor de la RB Leipzig, de la ora 22:00.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre PSG și Angers.

Clasament:

1 PSG 27 puncte / 10 meciuri

2 Lens 18 / 9 meciuri

3 Nice 16 / 8 meciuri

4 Angers 16 / 10 meciuri

5 Marseille 14 / 8 meciuri etc.