Columbianul Jackson Martinez era o piesă importantă în angrenajul lui Atletico Madrid în sezonul 2015/2016, fiind cotat într-o perioadă la 35 de milioane de euro. Retras acum, sud-americanul a recunoscut destrăbălările la care a luat parte în timpul carierei din fotbalul profesionist.

HotNews.roFoto: Hotnews

Atacantul Jackson Martinez, jucător important pentru Atletico Madrid în stagiunea 2015/2016, a vorbit la Channel 1 despre viața sa extra-sportivă.

"Am avut o viață de destrăbălare, bucurii și păcate. M-am bucurat de acestea pentru că le vedeam ca pe ceva normal.

În cazul meu, anumiți prieteni mă duceau la petreceri. Eram înconjurat de alcool, țigări și multe altele", a declarat Martinez, conform Marca.com.

Columbianul a vorbit și despre retragerea sa din 2020, la puțin sub 35 de ani.

"La un moment critic din cariera mea, avusesem două operații și doi ani fără a lua parte în competiții, așa că m-am concentrat pe alte lucruri", a adăugat Martinez.

După ce a jucat pentru Atletico și FC Porto, Martinez a ajuns la Guangzhou FC și Portimonense, de unde s-a retras în vara anului 2020.

Cotat de Transfermarkt în 2015 la 35 de milioane de euro, Martinez este acum artist de muzică hip-hop orientată spre religie.