Sergio Aguero este apt să debuteze, în sfârşit, în tricoul lui FC Barcelona la meciul cu Valencia CF de duminică pe Camp Nou, din La Liga, iar catalanii speră că atacantul argentinian va aduce acel plus necesar în faţa porţii, transmite Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aguero a sosit ca jucător liber la Barca în vară, după o perioadă de mari succese la Manchester City, la care a marcat 260 de goluri, devenind golgheterul all time al clubului din Premier League.

Dar venirea lui Aguero a fost rapid umbrită de plecarea lui Lionel Messi în august, iar apoi o accidentare la gambă l-a scos pe argentinian din acţiune pe termen lung. El a reluat în această săptămână antrenamentele şi va fi în lotul pentru jocul cu Valencia.

Barca are nevoie mai mult ca oricând de serviciile lui Aguero, 33 ani, după ce a obţinut doar o victorie în ultimele şase meciuri din toate competiţiile şi nu a marcat gol în patru dintre ele.

''Majoritatea jucătorilor vor să poarte acest tricou, indiferent dacă Barca merge bine sau rău. Am sosit aici, sperând că voi juca alături de Leo şi de o mare echipă, aşa cum dorea clubul. Dar poţi fi titular doar dacă joci bine şi ajuţi echipa. La asta mă gândesc, să ajut echipa cu un gol de fiecare dată când joc, indiferent de schimbările apărute în echipă după plecarea lui Leo'', a declarat Aguero în ediţia de joi a ziarului El Pais.