Ianis Hagi se află în atenția mai multor cluburi de pe Bătrânul Continent, iar reușita de senzație contra Germaniei i-a ridicat și mai mult cota.

Ianis HagiFoto: Glasgow Rangers

Într-o intervenție pentru Football Insider, Alan Hutton (fost jucător al grupării de pe Ibrox Park) a vorbit despre interesul altor formații pentru Ianis Hagi, dar și despre suma pentru care Rangers va accepta să-i dea drumul.

Conform lui Hutton (bun cunoscător al grupării scoțiene), Rangers l-ar putea ceda pe Ianis în perioada de transferuri din iarnă pentru suma de 20 de milioane de euro.

"A venit la Rangers și s-a descurcat destul de bine. Le oferă ceva diferit, este foarte bun din punct de vedere tehnic. Desigur, există unele lucruri pe care ai putea să le îmbunătățești. Sunt unele situații în care ai putea să te repliezi sau să muncești mai din greu sau lucruri de genul acesta.

Dar când arăți performanță la acest nivel, fie că o faci în Europa League sau cu naționala, vor fi oameni care te vor urmări și dori. Pentru un jucător atât de tânăr care joacă la un nivel atât de înalt, vor fi echipe care se vor aduna în jurul lui pentru semnătură.

Mereu am spus că dacă prețul va fi corect, Rangers îl va vinde. Dacă suma vehiculată, de 20 de milioane de euro, devine realitate, ea indică faptul că Rangers îl va vinde", a spus Hutton.

În ultima perioadă s-a tot scris despre interesul celor de la AS Roma (grupare pregătită de Jose Mourinho) și Borussia Dortmund pentru internaționalul român.

De asemenea, și Sevilla l-ar fi monitorizat pe Hagi Jr.

Suma de 20 de milioane de euro este cea la care trupa pregătită de Steven Gerrard i-ar da drumul imediat lui Ianis.

Conform siteului de specialitate transfermarkt.com, Ianis Hagi este cotat la 6.5 milioane de euro.

În vârstă de 22 de ani, Ianis Hagi s-a format la Viitorul Constanța, grupare patronată și antrenată de Gică Hagi.

A trecut pe la Fiorentina (cedat pentru două milioane de euro), Genk (vândut pentru 4.5 milioane de euro), iar apoi Rangers a plătit 3.5 milioane de euro pentru a-l achiziționa de la gruparea belgiană.