Atunci când Barcelona a decis să nu-i prelungească contractul lui Lionel Messi mai departe de vara acestui an, Manchester City și PSG au făcut tot ce au putut pentru a-l aduce pe starul argentinian. Nici Diego Simeone nu a stat degeaba, interesându-se de serviciile lui Messi.

Lionel MessiFoto: Mehdi Taamallah/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Intermediarul acelui posibil transfer incredibil a fost nimeni altul decât Luis Surez, jucător al lui Atletico, plecat însă de la Barca, conform Marca.com.

"Voi spune asta, atunci când s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Barcelona, l-am chemat la Madrid pe Suarez având nimic altceva în afara respectului față de el.

Nu l-am chemat personal pe Leo la Madrid, dar l-am chemat pe Suarez și l-am întrebat ce face Messi, la ce se gândește și dacă ar fi o posibilitate, cât de mică, ca Leo să vină la Atletico Madrid.

Cu toate acestea, discuția a durat aproximativ trei ore. PSG a fost cu siguranță obsedată de aducerea lui Messi", a declarat "Cholo" Simeone, potrivit Ole magazine.

Contractul lui Lionel Messi cu Barca a expirat la sfârșitul lunii iunie, dar negocierile cu catalanii au continuat pentru ca starul argentinian să nu părăsească gruparea.

Până la urmă, fotbalistul argeninian nu a rămas la Barcelona din cauza problemelor financiare ale clubului, ajungând la PSG.

Citește și: