Pe lângă desele accidentări din lot, FCSB suferă în aceste momente și din cauza infectărilor cu Covid-19, utimul pe lista indisponibililor fiind chiar antrenorul Edi Iordănescu.

Edi IordanescuFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

Conform Digisport, tehnicianul și colaboratorii s-au infectat cu Covid-19, iar Edi Iordănescu va lipsi de pe banca tehnică a FCSB-ului la meciul cu CS Mioveni din Liga 1 (sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 20:30).

În vârstă de 43 de ani, tehnicianul formației bucureștene se simte bine, nu are simptome, însă a ieșit pozitiv la testul efectuat, notează sursa citată.

De asemenea, FCSB nu se poate baza pe Constantin Budescu (32 de ani) și Adrian Șut (22 de ani). Cei doi acuză de câteva zile o răceală și au fost izolați. La testarea pentru Covid-19 aceștia au ieșit negativ.

După 11 etape disputate din actualul sezon al Ligii 1 la fotbal, FCSB se află pe locul 3, cu 21 de puncte (la egalitate cu FC Voluntari). Pe primele două poziții se află CFR Cluj (lider, cu 30 puncte) și FC Botoșani (locul al doilea, cu 22 de puncte câștigate).