Reprezentativa Under-21 a României a pierdut sâmbătă, la Marbella, cu scorul de 3-1, în fața selecționatei similare a Mexicului, în al doilea meci amical din cantonamentul efectuat în Spania.

Romania U21, infrangere in fata MexiculuiFoto: frf.ro

Ramon Juarez, căpitanul Mexicului, a înscris atât pentru naționala sa ('41), cât și în propria poartă ('81). Celelalte goluri au fost marcate de Carilo ('29) și Luca Martinez ('47).

La finalul meciului, jucătorii celor două echipe s-au luat lovit şi s-au îmbrâncit, după o intrarea mai tare a unui fobalist român. Din fericire, situaţia nu a degenerat şi s-a calmat destul de repede.

Un incident similar, de mai mică amploare, s-a produs şi în prima repriză, după un fault al lui Markovic, informează News.ro.

Selecţionerul Florin Bratu a folosit următoarea formaţie: M. Popa (Ducan '76) – Al. Ţîrlea, Screciu, Dican, Ţicu – D. Albu (Isac '76), D. Toma (Sefer '76) – Miculescu (M. Şerban '64), Pitu (Cîmpanu '64), Petrila (Corbu '64) – Markovic (I. Stoica '46).

În primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Spania, România U21 a învins, joi, tot la Marbella, cu 1-0, reprezentativa U20 a Suediei.

Tinerii tricolori vor reveni, duminică, în ţară.