Telenovela Kylian Mbappe continuă: Leonardo (directorul sportiv al clubului PSG) a afirmat că declaraţiile lui Florentino Perez (preşedintele grupării Real Madrid) cu privire la viitorul atacantului francez reprezintă o lipsă de respect față de clubul parizian.

Kylian MbappeFoto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Perez a declarat, marţi, că speră că "totul se poate rezolva la 1 ianuarie 2022", referitor la potenţialul transfer al internaţionalului francez în capitala Spaniei. Această dată coincide cu momentul din care internaţionalul francez va fi liber să aleagă clubul la care doreşte să evolueze din sezonul viitor, informează lequipe.fr.

"La Madrid, ei neagă, dar cred că Real Madrid a făcut o ofertă de mai mult timp pentru a-l achiziţiona pe Mbappe (n.r. - ca jucător liber). De doi ani vorbesc public despre Mbappe. Există o lipsă de respect din partea celor de la Real, care trebuie sancţionată", a spus Leonardo, sâmbătă, pentru o publicaţie italiană.

După cum a repetat în numeroase ocazii, brazilianul nu îşi pierde speranţa în posibilitatea de a-i prelungi contractul atacantului de 22 de ani, al cărui contract expiră la 30 iunie 2022.

"Ideea noastră este să-i prelungim contractul lui Kylian Mbappe. Nimic nu s-a schimbat în planurile noastre. Este o bijuterie, el este perfect pentru PSG. Avem Kylian, Messi, Neymar... Nu am planificat niciodată viitorul fără Mbappe", a precizat Leonardo, citat de News.ro.