Un incendiu a izbucnit pe Stadionul Național din Andorra chiar în timpul unei transmisiuni live a postului Sky Sport. Sâmbătă, pe această arenă, ar trebui să se dispute partida Andorra - Anglia din preliminariile Cupei Mondiale.

Stadionul National din Andorra in flacariFoto: Captura YouTube

Rob Dorsett, reporter Sky Sport, se afla în transmisiune directă pe Stadionul Național din Andorra, atunci când i-a spus cameramanului să mute obiectivul în dreptul unei platforme din cadrul arenei. Acea bucată a stadionului luase pur și simplu foc, iar flăcările erau destul de puternice.

Pompierii au ajuns în câteva minute la fața locului și au stins incendiul care a reușit însă să afecteze structura de metal.

Deși gazonul nu pare să fi fost afectat, Rob Dorsett susține că pe platforma respectivă ar fi trebuit să fie instalat sistemul VAR.

Stadionul Național din Andorra are o capacitate de 3.300 de locuri, iar pe el va avea loc Andorra - Anglia, în cadrul grupei I a preliminariilor CM 2022.

Anglia este liderul grupei cu 16 puncte în 6 meciuri jucate, în timp ce Andorra ocupă poziția a cincea cu 3 puncte acumulate din tot atâtea partide disputate.

Sursa video: Sky Sport