Franța nu a renunțat la luptă în semifinala Ligii Națiunilor contra Belgiei de joi seara. Conduși cu 2-0, elevii lui Didier Deschamps au întors scorul și au câștigat cu 3-2. După partidă, Paul Pogba a vorbit despre discuția echipei de la pauză, în urma căreia aceștia au ieșit total schimbați de la cabine.

Paul PogbaFoto: Federico Pestellini / Panoramic / Bestimage / Profimedia

"Dacă există un videoclip, veţi înţelege. Sper că vom câştiga duminică şi veţi vedea cum s-a simţit. Este o energie pe care nu o pot explica. Va trebui să aşteptăm să vedem asta. Sperăm că vor fi înregistrări cu acel moment", a declarat Pogba, cu referire la discuția avută la pauză de membrii echipei naționalei Franței.

Kylian Mbappe a povestit şi el despre influenţa discuţiei avute de jucători şi antrenori la pauză.

"Am fost conduşi cu 2-0, am intrat prost în meci, dar nu am renunţat. S-au spus lucruri şi ne-am întors cu advăratele noastre intenţii. Am jucat mai sus, am jucat în terenul lor. Eram mai buni la transmiterea balonului, am creat ocazii. Asta ne-a dat speranţă. În cele din urmă, a fost o nebunie totală", a afirmat jucătorul de la PSG.

Vorbind tot despre acel moment, antrenorul Didier Deschamps a declarat că, în afară de el, puţină lume credea că scorul de 0-2 în faţa Belgiei poate fi întors, conform News.ro.

Didier Deschamps explică revenirea de senzație a Franței contra Belgiei

În prima semifinală, disputată, miercuri, la Milano, Spania a învins Italia, cu scorul de 2-1.

Finala mare a competiţiei, Spania - Franţa, este programată, duminică, de la ora 21:45, la Milano.

Tot duminică, de la ora 16:00, la Torino, se vor întâni Italia şi Belgia, în finala mică a competiţiei.