Un grup de suporteri ai echipei AC Milan a afișat bannere împotriva fotbalistului Gianluigi Donnarumma, portarul echipei PSG şi al naţionalei Italiei, informează lequipe.fr.

HotNews.roFoto: Hotnews

Întors la Milano pentru semifinala Ligii Naţiunilor dintre Italia şi Spania, Gianluigi Donnarumma nu se aştepta la o astfel de primire, chiar dacă a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu AC Milan pentru a semna liber de contract cu PSG, vara trecută.

"Am dat totul pentru Milan, până la final. Dacă se întâmplă ceva negativ, mi-ar părea foarte rău, deoarece această semifinală este un meci foarte important. Sper că fanii ne vor ajuta", a declarat el pentru Gazzetta Dello Sport.

Însă ultraşii din Curva Sud nu l-au iertat pe jucător, afişând în oraş mai multe bannere împotriva lui. "La Milano nu vei mai fi niciodată binevenit. Om de rahat", a fost mesajul scris pe unul dintre ele, potrivit News.ro.

Meciul Italia - Spania, din semifinalele Ligii Naţiunilor, este programat, miercuri, de la ora 21:45, la Milano. În cealaltă semifinală se întâlnesc Belgia şi Franţa, joi, de la aceeaşi oră.