​Zlatan Ibrahimovic nu se dezminte: suedezul a împlinit 40 de ani, iar cel mai frumos cadou cu ocazia zilei de naștere a venit din partea propriei persoane. Atacantul celor de la Milan și-a permis ceva "ieftin", de aproximativ 500 de mii de euro.

Zlatan IbrahimovicFoto: MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia

Ibra a postat pe contul personal de Instagram o imagine cu un model Ferrari SF90 Spider, bolid al cărui preț de catalog se învârte undeva la 500 de mii de euro.

"La mulți ani lui Zlatan!" a fost mesajul care a întâmpinat postarea care a devenit virală (peste 1.6 milioane de aprecieri).

Ibra a avut parte de o surpriză și la Milanello (centrul de pregătire al celor de la AC Milan). Întreg stafful grupării lombarde i-a organizat o petrecere înainte de meciul cu Atalanta (câștigat de milanezi cu 3-2 chiar la Bergamo).

Ce spune Zlatan despre retragerea din fotbal

"Vreau să joc cât de mult posibil, nu am sentimentul că am ajuns la următorul stadiu, retragerea.

Mă simt mai puternic ca niciodată, pot obține rezultate și să îi fac pe suporteri fericiți. Sunt mai relaxat, mai calm și am și mai multă experiență.

Am o nouă abordare și un nou comportament, deoarece joc un rol diferit pe teren și în afara acestuia" - Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic și cadoul pe care și l-a făcut cu ocazia împlinirii a 40 de ani

A sărbătorit cu coechipierii la Milanello înainte de victoria cu Atalanta de la Bergamo