​Răzvan Burleanu, a vorbit, vineri, despre refuzul lui Radu Drăguşin de a se prezenta la naţionala de tineret. Preşedintele FRF a afirmat că își dorește ca fundașul să evolueze mai mult la echipa de club pentru a nu rămâne în urma colegilor de generație.

Radu DragusinFoto: Captura FRF TV

"Îmi pare rau de această reacţie, cred că orice jucător îşi doreşte să evolueze pentru echipa naţională. Cred că Radu Drăguşin e un jucător inteligent, care va înţelege care e rolul echipei naţionale în parcursul său spre înalta performanţă.

Îmi doresc ca rămânând la echipa de club, să aibă posibilitatea să prindă multe meciuri în Serie A, fiindcă altfel va rămâne foarte mult în urmă faţă de colegii de generaţie.

Cred că Florin Bratu a discutat cu el, a fost o discuţie. Se va discuta în prima Comisie Tehnică şi in funcţie de ce se va discuta, vom vedea. Dacă va fi nevoie de implicarea mea, o voi face", a declarat Răzvan Burleanu, coform telekomsport.ro.

Federaţia Română de Fotbal a anumţat, joi seară, că Radu Drăguşin a refuzat convocarea la naţionala under 21, el motivându-şi decizia prin dorinţa de a rămâne la echipa de club pentru a se acomoda.

Drăguşin a fost împrumutat în urmă cu trei săptămâni de Juventus Torino grupării Sampdoria.

Selecţionerul Florin Bratu a anunţat joi, lotul pentru acţiunea reprezentativei U21 a României din Spania, unde tricolorii vor disputa două partide amicale.