Dan Petrescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătorii săi să se autodepăşească la meciul cu Randers, din Conference League. Antrenorul echipei CFR Cluj a precizat că Denis Alibec, Billel Omrani și Gabriel Debeljuh au revenit la antrenamentele echipei.

HotNews.roFoto: Hotnews

"N-am reuşit să văd atâtea meciuri câte mi-aş fi dorit ale adversarului. Un adversar care dacă termină în primele 3, 4 sau 5 într-un campionat ca Danemarca n-are decât să fie unul bun, organizat, disciplinat.

Au foarte mulţi jucători cu talie, dar nu se bazează numai pe fazele fixe, ar fi o greşeală să ne gândim că se vor baza numai pe faze fixe. Nu, au jucători de viteză, au soluţii mereu în atac. Per total au o echipă cu de toate şi din ce am înţeles antrenorul lor este cel mai dorit antrenor din Danemarca.

Ne aşteaptă un meci foarte greu, noi nu suntem într-o formă foarte bună, dar cu ajutorul publicului, cu spiritul sperăm ca toţi jucătorii să se autodepăşească, eu să-i motivez la maxim şi să scoatem un rezultat pozitiv pentru că avem mare nevoie să scoatem ceva în meciurile din Europa", a spus Petrescu.

El a menţionat că Alibec, Omrani şi Debeljuh au revenit la antrenamente: "Cei trei atacanţi care au fost accidentaţi - pe Alibec l-am antrenat trei zile, pe Omrani două şi pe Debeljuh două. Acum au revenit toţi trei la antrenamente şi nu ştiu cum să fac să scot maxim din ei la meci pentru că avem nevoie de ei ca de aer. Fără atacanţi n-ai cum să joci fotbal. Voi decide după antrenamentul de mâine dimineaţă cine începe, cine intră pe parcurs. E îmbucurător că toţi trei au revenit pe teren".

Petrescu a afirmat că după pauza competiţională din octombrie, dacă nu vor fi "ghinioane", CFR Cluj va arăta altfel: "Sunt convins că va fi un meci greu din toate punctele de vedere. Trebuie să aşteptăm pauza, sperăm să putem lucra cu jucătorii care sunt. Dacă în pauza următoare nu vor fi ghinioane şi toţi jucătorii vor fi valizi la întoarcere veţi vedea un alt CFR".

CFR Cluj va întâlni echipa Randers, joi, de la ora 19:45, pe teren propriu, în grupa D a Conference League. Meciul va fi transmis în format LiveScore pe HotNews.ro.