PSG a reușit să învingă Manchester City în a doua etapă a Ligii Campionilor, scor 2-0. Lionel Messi a înscris primul gol în tricoul parizienilor și a oferit un moment incredibil pentru un star de anvergura lui.

Lionel MessiFoto: Mehdi Taamallah/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lionel Messi a contribuit din plin la victoria lui PSG în fața lui Manchester City.

După o combinație perfectă cu Kylian Mbappe, Lionel Messi a șutat imparabil în poarta lui Manchester City. Cu golul său, primul la Paris, PSG a făcut 2-0 și a învins echipa antrenată de Pep Guardiola într-un meci din a doua etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Starul argentinian a oferit și imaginea zilei în fotbalul mondial. La o lovitură liberă din finalul partidei, Leo Messi s-a pus pur și simplu pe jos, sub zidul format de coechipierii săi.

În același meci, Kylian Mbappe a făcut la fel ca Messi, punându-se jos sub zidul lui PSG.

După o săptămână tumultoasă pentru PSG, fără Messi pe teren la meciul de campionat și cu Kylian Mbappe care l-a jignit pe Neymar pentru că nu-i pasează, lucrurile par să se liniștească în capitala Franței.

Atât Lionel Messi cât și Neymar au postat după partida cu City o poză din vestiarul lui PSG în care se află cei doi împreună cu cealaltă vedetă a echipei, Kylian Mbappe.

Poza postată, cu cei trei zâmbitori, pare să dezamorseze orice tensiune între vedetele echipei (cel puțin pe moment).