Richard Eckersley are o poveste mai mult decât interesantă. Fost fotbalist al academiei lui Manchester United, englezul a debutat în echipa mare în vremea în care Cristiano Ronaldo evolua și el pentru "diavoli". Ajuns acum vânzător de lapte, mijlocașul a povestit cum era tratat starul portughez la echipă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Eckersley a debutat la United în 2009, ultimul meci la profesioniști fiind în 2015, la Oldham Athletic.

Într-un interviu pentru The Athletic, fostul mijlocaș englez a povestit prin ce a trecut în scurta sa carieră de fotbalist profesionist.

"Oldham nu avea bani și nici speranță. Eram abia căsătorit și cu un copil născut, i-am zis soției că vreau să renunț la fotbal. A fost o ușurare imensă", a mărturisit Eckersley.

Richard Eckersley a vorbit și despre cum a fost să fii în aceeași echipă cu Cristiano Ronaldo, pe vremea când englezul juca la echipa mare a lui United.

"M-am gândit la reîntoarcerea lui Ronaldo la Manchester United. Prima oară când a fost la club m-am antrenat cu el, iar acum eu vând lapte de ovăz.

Când ne antrenam, antrenorul ne spunea mereu să nu-l atingem. Nu aveam voie să încerc să-i iau mingea prin alunecare. Sir Alex Ferguson își proteja cel mai bun jucător și a făcut-o bine. Cristiano nu s-a accidentat niciodată serios", a adăugat Eckersley.

Cât despre viața sa actuală, Richard Eckersley are propria casă cu grădină într-un sat liniștit de 40 de oameni unde totul este 100% vegetarian. Fostul fotbalistproduce 25.000 de litri de lapte pe lună, iar tot procesul în sine este unul prietenos cu mediul, potrivit Marca.com.