Olimpiu Moruțan continuă să impresioneze în tricoul lui Galatasaray. Românul a izbutit un gol de excepție duminică, reușită ce i-a adus laudele antrenorului, marele Fatih Terim.

HotNews.roFoto: Hotnews

Olimpiu Moruţan a înscris golul decisiv în meciul câştigat de Galatasaray, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Goztepe, în etapa a şaptea a campionatului Turciei.

În minutul 56, Moruțan a primit o pasă de la Cicâldău, a driblat mai mulți adversari și a înscris golul de 2-1 cu un șut la colțul scurt.

Cum a caracterizat Fatih Terim golul marcat de Moruțan

"În repriza a doua am avut mai multe ocazii, am reușit să aducem mai multă presiune la poarta adversă. Primul gol l-am marcat după o greșeală a portarului advers, apoi Moruțan a înscris un gol superb, elegant.

La fel ca Alex Cicâldău, Moruțan a jucat mai bine în repriza a doua. Sunt foarte fericit pentru victorie, mai ales că nu am câștigat etapele trecute jocuri pe care am fi meritat să le câștigăm. Jocul a fost pe placul meu, iar scorul este mulțumitor la final", a declarat Fatih Terim.

Moruţan a jucat până în minutul 84, în timp ce Cicâldău (care a primit un cartonaș galben) a fost integralist.

Galatasaray se află pe locul 10 în clasament, cu 11 puncte. Liderul Fenerbahce are 16 puncte.