Ianis Hagi a participat vineri la o conferință de presă, iar printre alte subiecte de discuție internaționalul român a vorbit și despre perioada în care s-a aflat în izolare după ce s-a infectat cu Covid-19.

Ianis HagiFoto: Glasgow Rangers

Revenit pe teren cu o pasă de gol și o evoluție lăudată de presa scoțiană, Ianis a povestit că i-a fost destul de greu în perioada în care a fost infectat cu noul coronavirus, mai ales din punct de vedere mental.

"Perioada în care am stat în izolare a fost una extrem de dificilă din punct de vedere mental. A fost destul de greu să-mi privesc colegii jucând, fără să am posibilitatea de a-i ajuta în vreun fel.

Mă bucur enorm că am revenit alături de Rangers. Rolul meu este de a crea faze pentru echipă, nu doar pase de gol. Încerc să muncesc mereu pentru echipă" - Ianis Hagi.

Internaționalul român a mai precizat că se bucură nespus de mult că fanii au revenit în tribune și că de-abia așteaptă să joace în fața suporterilor.

"O spun mereu: fotbalul este mai bun cu suporterii în tribune. Simt o presiune care vine dinspre ei și care mă face să dau mai mult în timpul partidelor. Îmi face plăcere să joc pe Ibrox și mă bucur de fiecare dată când suporterii ne urmează atunci când jucăm în deplasare" - Ianis Hagi.

După disputarea a șase etape din Premiership (prima ligă de fotbal a Scoției), Glasgow Rangers se află pe primul loc, cu 13 puncte acumulate. Celtic, marea rivală, se găsește pe locul șase, cu 9 puncte.