Cristiano Ronaldo a impresionat deja în doar trei meciuri la Manchester United, reușind patru goluri. Pe de altă parte, rivalul Lionel Messi nu a înscris încă pentru PSG, în același număr de jocuri disputate ca portughezul.

HotNews.roFoto: Hotnews

De la debutul la Manchester United pe 11 septembrie, Cristiano Ronaldo a marcat în fiecare dintre cele trei meciuri disputate.

În primul meci de la revenirea pe Old Trafford, Ronaldo a înscris de două ori contra lui Newcastle (4-1 pentru United). Ulterior, portughezul a recidivat în disputa pierdută în grupele Ligii Campionilor, 1-2, în fața lui Young Boys Berna.

Duminică, portughezul a marcat și cu West Ham, în Premier League (2-1 pentru United).

Pe de altă parte, rivalul Lionel Messi nu a reușit să înscrie în cele trei meciuri disputate pentru PSG (Reims - PSG pe 29 august, Club Brugge - PSG pe 15 septembrie și PSG - Lyon pe 19 septembrie).

În ultima partidă, contra lui Olympique Lyon, Messi a fost schimbat în minutul 76 și s-a arătat deosebit de nemulțumit de decizia luată de Mauricio Pochettino. Starul nu a dat mâna cu antrenorul său de la echipa de club.

Citește și: