Pep Guardiola a intervenit în scandalul dintre Lionel Messi și Mauricio Pochettino după ce tehnicianul lui PSG l-a scos de pe teren pe starul argentinian înainte de finalul meciului cu Olympique Lyon din Ligue 1.

Lionel Messi si Mauricio PochettinoFoto: Mehdi Taamallah / Shutterstock Editorial / Profimedia

Antrenorul lui Manchester City îl sfătuiește pe Pochettino în mai multe privințe, dar cel mai important: "Messi nu trebuie scos nici măcar pentru a fi aplaudat de tribune".

"Lui Leo trebuie să-i dai puține indicații. Trebuie să-l protejezi pe teren cu jucători care îi fac munca lui mai ușoară. Să-l asculți atent în ceea ce spune și să nu-l scoți niciodată de pe teren. Nici măcar la sfârșit pentru a fi aplaudat ca urmare a prestației sale", a declarat Guardiola, potrivit Marca.com.

După ce în meciul de duminică seară al lui PSG contra lui Olympique Lyon, Mauricio Pochettino l-a schimbat în minutul 76 pe Lionel Messi, fratele patronului de la Paris, Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani, a recționat prompt pe Twitter.

"Londra e un oraș frumos... știi asta", a postat Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani pe Twitter, alături de o poză cu antrenorul argentinian.

Lionel Messi a fost vizibil nemulțumit de decizia antrenorului, refuzând să dea mâna cu acesta la ieșirea de pe teren.

Cu toate acestea, ulterior s-a aflat faptul că Messi ar fi avut dureri la genunchi, iar Pochettino l-a schimbat pentru a-l proteja, deși starul argentinian confirmase că poate continua.