Mauricio Pochettino a intrat în colimatorul fratelui emirului Qatarului (care este și patronul celor de la PSG), Tamim bin Hamad Al Thani. Mohammed a postat un mesaj pe Twitter în care îl amenință pe antrenorul parizienilor că se poate întoarce oricând la Londra (unde a antrenat-o pe Tottenham) dacă mai face astfel de greșeli.

Lionel Messi si Mauricio PochettinoFoto: Mehdi Taamallah / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani a fost primul care a anunțat public transferul lui Lionel Messi pe Parc des Princes.

După ce în meciul de duminică seară al lui PSG contra lui Olympique Lyon, Mauricio Pochettino l-a schimbat în minutul 76 pe Lionel Messi, fratele patronului de la Paris a recționat prompt pe Twitter.

"Londra e un oraș frumos... știi asta", a postat Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani pe Twitter, alături de o poză cu antrenorul argentinian.

Lionel Messi a fost vizibil nemulțumit de decizia antrenorului, refuzând să dea mâna cu acesta la ieșirea de pe teren.

Mauricio Pochettino despre gestul lui Messi

"Cred că este cunoscut faptul că avem mulți jucători extraordinari, un lot de 35 de oameni. Trebuie să facem alegeri, în special legat de lotul pentru meci și de schimbări, având în minte ceea ce e mai bine pentru echipă și pentru fiecare jucător.

Uneori deciziile sunt pozitive, alteori nu, dar de-asta există antrenorii, ca să ia decizii. Poate fi pe placul celorlalți sau nu.

Pe Messi doar l-am întrebat cum e, a răspuns că bine, nimic altceva. L-am scos ca să-l protejez de accidentări, avem meciuri importante în continuare și trebuie să avem grijă" - Mauricio Pochettino.