PSG a avut nevoie de un gol în prelungiri pentru a câștiga derbiul cu Lyon (2-1), iar echipa plină de vedete a Parisului nu joacă momentan pe măsura așteptărilor. Lionel Messi a ieșit în evidență pe Parc des Princes în momentul în care a fost înlocuit.

Lionel Messi, in momentul schimbariiFoto: Captura YouTube

76 de minute a jucat Messi contra celor de la Lyon, iar în momentul schimbării a refuzat să-i strângă mâna lui Mauricio Pochettino. Gestul a fost amplu comentat atât de fani, cât și de analiștii sportivi.

Sunt primele probleme în Paradis, iar Pochettino a încercat la finalul duelului să minimalizeze gestul vedetei sale.

Mauricio Pochettino despre gestul lui Messi

"Cred că este cunoscut faptul că avem mulți jucători extraordinari, un lot de 35 de oameni. Trebuie să facem alegeri, în special legat de lotul pentru meci și de schimbări, având în minte ceea ce e mai bine pentru echipă și pentru fiecare jucător.

Uneori deciziile sunt pozitive, alteori nu, dar de-asta există antrenorii, ca să ia decizii. Poate fi pe placul celorlalți sau nu.

Pe Messi doar l-am întrebat cum e, a răspuns că bine, nimic altceva. L-am scos ca să-l protejez de accidentări, avem meciuri importante în continuare și trebuie să avem grijă" - Mauricio Pochettino.

Momentul în care Lionel Messi este înlocuit: