Pep Guardiola, ​antrenorul echipei Manchester City, a fost sfătuit de fanii grupării să se concentreze la misiunea pe care o are pe banca tehnică a formaţiei şi nu pe prezenţa fanilor la meciuri, scrie BBC.

Pep GuardiolaFoto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

O grupare a suporterilor lui City a spus că declaraţiile tehnicianului privind criticile referitoare la prezenţa scăzută din tribune este ''neaşteptată şi dezamăgitoare''.

Guardiola a cerut, într-o declaraţie făcută la un post tv, o prezenţă cât mai mare a suporterilor pe Etihad Stadium, la meciul cu Southampton de sâmbătă seara, din etapa a 5-a a Premier League.

''Guardiola nu înţelege că poate unii oameni au dificultăţi în a fi prezenţi meci de meci pe Etihad. Oricum, noi considerăm că numărul suporterilor la fiecare confruntare a echipei este foarte bun'', a spus Kevin Parker, liderul unuei grupări a fanilor ''cetăţenilor''. ''Declaraţiile antrenorului sunt frustrante'', a punctat acesta.

Statistic, prezenţa fanilor lui Manchester City pe stadion la meciurile din Liga Campionilor a fost mai redusă comparativ cu partidele dinb Premier League, indică BBC.

Manchester City, campioana en titre a Angliei, este în prezent pe locul 5 în campionatul intern, cu 9 puncte după 4 etape, la 1 punct de liderul Manchester United.

Etihad Stadium are o capacitate de 55.000 locuri, informează Agerpres.