​Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu FK Jablonec din grupele Europa Conference League, că nu s-ar supăra dacă formaţia sa ar obţine un rezultat de egalitate.

HotNews.roFoto: Hotnews

*Meciul este LiveScore pe HotNews.ro și în direct pe ProX.

"Jucăm în deplasare şi este important să obţinem un rezultat pozitiv. Oricine îşi doreşte să câştige un meci, aşa şi noi. Dar dacă am obţine un egal, nu ne-am supăra. Însă e clar că nu intrăm pe teren gândindu-ne la egal", a afirmat Petrescu, miercuri seara, citat de Agerpres.

"Am văzut aproape toate meciurile lor din acest sezon şi ştiu că au o echipă foarte bine organizată şi un antrenor cu experienţă, care e în funcţie din 2018. Mai rar în Europa găseşti un antrenor în funcţie de trei ani şi jumătate. Jablonec are cinci jucători care au evoluat în naţionala Cehiei şi unul care joacă în naţionala Slovaciei.

Nu am descoperit prea multe puncte slabe la ei, să fii pe locul trei în Cehia e un rezultat mare. Pentru că în opinia mea campionatul Cehiei este mult peste cel din România. Aşa cum naţionala Cehiei este mult peste naţionala României. Aşa că deşi campioana României joacă împotriva locului 3 din Cehia, cred că avantajul este mai mult de partea lor", a adăugat antrenorul echipei CFR Cluj.

Dan Petrescu a menţionat că se confruntă cu probleme de lot deoarece formaţia sa a disputat foarte multe meciuri în acest început de sezon.

"Sunt multe probleme de lot. Jucătorii vor da sigur sută la sută, însă nu ştiu cum se simt ei fizic. Iar la problemele care au fost la echipă şi sunt în continuare... şi nu ştiu cine va rezista 90 de minute la intensitatea pe care o au cei de la Jablonec. Au fost foarte multe meciuri pe care CFR le-a jucat în ultima perioadă şi se simte. Jablonec cred că nu are nicio accidentare, nicio problemă şi e clar că este în avantaj", a precizat tehnicianul.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte formaţia cehă FK Jablonec, joi, de la ora 22:00, în deplasare, în Grupa D din Europa Conference League.

Citește și: Conference League: FK Jablonec vs CFR Cluj - Adversar la îndemână pentru ardeleni