Barcelona pare a fi într-un moment de cotitură după ce a suferit marți o nouă înfrângere în fața lui Bayern Munchen în Liga Campionilor (0-3). Antrenorul Ronald Koeman a primit ultimatum din partea clubului, în timp ce președintele Joan Laporta a îndemnat fanii să aibă răbdare în privința rezultatelor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Barcelona a ajuns marți la trei înfrângeri din ultimele patru partide disputate în Liga Campionilor. Ultima i-a fost administrată de Bayern Munchen, scor 0-3, în primul meci din faza grupelor celei mai importante competiții inter-cluburi.

Ronaldo Koeman a primit ultimatum de trei partide. Practic, tehnicianul olandez are trei meciuri la dispoziție pentru a redresa echipa, altfel va pleca, potrivit cotidianului spaniol Sport.

Între timp, Joan Laporta, președintele catalanilor, a lansat un apel la calm pentru fanii de pe Camp Nou.

''Şi eu sunt la fel de dezamăgit şi supărat ca şi voi. Precizez însă că ceea ce se întâmplă este una dintre situaţiile la care noi ne aşteptam, vă cer răbdare şi vă rog să continuaţi să susţineţi clubul nostru. Aveţi încredere în noi şi fiţi siguri că situaţia se va schimba în bine'' a spus Laporta pe contul său de Twitter.