Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, este convins că starul francez Kylian Mbappe nu va părăsi echipa la finalul contractului scadent vara viitoare.

Kylian MbappeFoto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Real Madrid a încercat să-l transfere în această vară pe campionul mondial francez, al cărui contract cu PSG expiră în iunie 2022, însă gruparea de pe Parc des Princes a considerat oferta spaniolilor prea mică.

"Faptul că a rămas este singurul lucru care se putea întâmpla. Nu ne-am gândit niciun moment să facem toate astea fără Kylian. Nu am fost mulţumiţi de comportamentul celor de la Real Madrid.

Am fost clari în privinţa ofertei pe care au făcut-o. Nu a fost suficientă, din punctul nostru de vedere. A fost mai mică decât suma plătită de noi. În ceea ce priveşte ultima lor ofertă (n.r. în valoare de 200 milioane euro, conform presei spaniole), acesta nu a venit niciodată", a adăugat responsabilul lui PSG.

Mbappe este într-o formă deosebită în acest debut de sezon, iar miercuri urmează să dispute primul său meci în noua ediţie a Ligii Campionilor, pe terenul belgienilor de la FC Bruges, alături de argentinianul Lionel Messi, care a semnat cu PSG luna trecută, şi de brazilianul Neymar.

"Nu îl văd pe Kylian plecând la finalul acestui sezon. Relaţia lui Mbappe cu PSG este profundă. Cred că nimeni de aici nu vede viitorul fără el", a adăugat Leonardo, conform Agerpres.